Boliger-koebenhavn.dk

Find boliger til leje eller til salg.

Villa til leje i Kongens Lyngby

Modelfoto

Hus til leje i 2800 Kongens Lyngby

Med en attraktiv beliggenhed I Mølleåparken - Tæt på den idylliske landsby Brede - er dette skønne rækkehus på hele 220 etagemeter nu til leje. Huset er vel beliggende i bebyggelsen med en skøn sydvendt privat gårdhave samt en terrasse og baghave direkte til skoven.

Man ankommer i husets aflukkede gårdhave. Gårdhaven er solrig og vel afskærmet mod vej og naboer. Her er god siddeplads og mulighed for indretning af flere afdelinger. I husets entre er skabe til opbevaring og videre adgang til husets stueplan. I stueplan er huset blevet væsentligt moderniseret og fremstår i dag som et stort åbent rum med store vinduespartier i begge ender. Her er rigeligt plads til møblering af både opholds- og spisestue og køkkenet er i åben forbindelse med spiseområdet. Køkkenet er udstyret med alle nødvendige hårde hvidevarer og fremstår i flot og moderne stand. Fra køkken er der direkte udgang til terrassen i baghaven, der har en flot udsigt direkte til skoven. Yderligere forefindes et gæstetoilet i stueplan.

Ad en flot vindeltrappe kommer man til husets 1. sal. Her er alt i alt hele fire soveværelser og et badeværelse. De fire værelser er i sammenlignelige størrelser og er vel indrettede med indbyggede skabe og et godt naturligt lysindfald. Badeværelset er udført med separat bruseniche.

Husets kælder på hele 56 m2 fremstår i attraktiv og brugbar stand. Her er separat indgang til kælderen og god plads til opbevaring. Yderligere forefindes et stort disponib...