Boliger-koebenhavn.dk

Find boliger til leje eller til salg.

Andelsbolig til salg i Gentofte

Modelfoto

80 kvm. Andelsbolig i Gentofte

ANDELSLEJLIGHED PÅ 80 KVM. I GENTOFTE.
Denne dejlige andelsbolig på 80 kvm. ligger i det skønne og eftertragtede Gentofte på Søbredden 57. Boligen ligger 5 min. fra Brobæk mose og Gentofte sø . Tjørnegårdsskolen , Vidarskolen og daginstitutioner ligger alle i gå-afstand.
Du er tæt på butikker i det hyggelige Vangede eller i Gentoftegade. I nærområdet er der cafe' biograf , bibliotek og restauranter.
Andelsforeningen BroParken er en virkelig sund forening med særdeles godt styr på økonomien. Der er flere fælles arrangementer i løbet af året hvor vi holder sommerfest, julehygge og loppemarked. Der er et fint fællesvaskeri og cykelkælder samt mulighed for husdyr, leje af gæstebolig, festlokale, ekstra kælderrum og priv. Parkeringsplads med carport. Herudover er der også fælles p-pladser.

Offentlig transport er 1 min fra opgangen med bl.a.. Linje 150 S. Der er Ca 1 km. Til Gentofte station. BroParken er et trygt og godt sted at bo , uanset alder.
Der høre et dejligt stort loftrum samt tørreloft til boligen. Fine fællesområder med pæn beplantning, grillområder og en nyrenoveret legeplads til de mindste.

Lejligheden var oprindelig på 4 værelser men er nu en dejlig lys treværelses med en rigtig stor stue hvor der er plads til at udfolde sig . Stuen har fransk altan med udsigt til Gentoftes gamle vandtårn . Boligen kan nemt reetableres så man gendanner den til en 4 værelses. Fra stuen kommer du ud i en fordelingsgang med en lille garder...